Nyt on kyllä agirodusta kulunut niin paljon aikaa että mitään tarkkaa selostusta ei ole luvassa, mutta tässä nyt jotain.

Lauantaina herätys siinä neljän maissa. Itse olin saanut edellisenä yönä nukuttua sen kaksi ja puol tuntia joten vähän tahmeesti suju aamu. Siinä sitten aamulla koitti jotain saada aikaseksikin, ja sitten lähdettiin ajamaan kohti Nastolaa. Paikalla oltiin hyvissä ajoin, ajattelin että ilmopisteessä olis ruuhkaa mutta eipä siellä ketään näkynyt. Sen jälkeen häkkiä kasaamaan ja kattelemaan lähtöluetteloa.
Tuomarina ekalla radalla toimi Anne Savioja, joka olikin tehnyt oikein mukavan radan. Tiesin että se on ihan meille tehty rata jos vain putkesta selvitään. Putken väärä pää oli niin tyrkyllä että sain ihan tosissani miettiä että kuinka tosta nyt sitten selvitään. Miettiminen ei tuottanut tulosta, tiesin että mun pitää päästä edelle tai vähintään pysyä koiran mukana. Jälkeenhän mä sitten radalla jäin kun tuo sähköjänis jo sujahti väärään putken päähän. Loppurata sitten hienosti, ei voi mitään. Finnish Open finaalipaikka jäi saavuttamatta mikä vähän harmitti kun se finaalirata olis ollu tosi kivan näkönen mennä.
Pitkä odotus sitten edessä, onneksi paikalla oli seurakavereita sekä Veronika ja Pipsa. Kateltiin siinä sitten finaalia ja muita ratoja, meillä kun alkaisi seuraava rata vasta illalla.
Toisen radan tuomaroi meille uusi tuttavuus, Allan Mattsson. Rata vaikutti kivalta tutustumisessa ja aika varma fiilis oli radalle mentäessä. Väsymys painoi jaloissa, niin mulla kuin koirallakin, mikä kyllä näkyy. Tosi paljon olis kaivannu liikkuvuuttaa tiettyihin kohtiin. Video radasta: http://tinypic.com/r/es4y0w/3
Varmistelin myös paljon ja turhaan, lisäksi parit käännökset pääs vähän pitkäksi. Ei mikään nätti nolla siis loppupeleissä, mutta nolla kumminkin. Tuolla surkealla vauhdilla yllettiin siis kolmannelle sijalle, alle sekunti toiselle hävinneenä. Ja kolmas nollahan se siis oli ja tervemenoa kolmosiin.
Palkintojenjakoa odoteltiin sitten melkoisen kauan, viimein sekin saatiin käyntiin ja siitä mökille, perillä oltiin joskus klo 23-00.

Sunnuntaina oli sitten vielä vuorossa Finnish Open Nuoret rata. Se meni ihan surkeasti, ja hyllyn kanssa kotiin. Oltiin molemmat niin väsyneitä ettei oikein muuta voinutkaan odottaa.

Tosi mukava viikonloppu oli, nyt päästään sinne kolmosiin viimein tekemään niitä ratoja mitä me parhaiten osataan. Ne ykkös- kakkosten juoksuradat kun ei oikein ole meidän ratoja.

Ennen agirotuviikonloppua käväistiin Helsingissä epiksissä vähän treenailemassa. Hypättiin siis junaan, onneksi tuo on jo niin tottunut matkustaja. Saunakalliosta mukaan nousi vielä Maria ja bc Remu, lisäksi asemalla tavattiin Veronika ja Pipsa.
Rata oli tulevan agirodun Open Class rata, se sujui meillä ihan jees. Eka rima kylläkin tuli alas kun menin ite ihan liian kauas. Lisäksi sit hyllyiltiin siinä oman epäselvän ohjauksen takia, mutta koira toimi tosi hyvin.

Viime Maanantaina oltiin myös treeneissä, rata oli haastava mutta se sujui hyvin. Paikalla oli myös toimittaja joka teki jotain lehtijuttua kun seura täyttää tänä vuonna 60v. Toimittaja haastatteli meitä sitten viime vuoden nuo SM kullasta, meidän treenaamisesta ja tulevista kisoista. Valitettavasti mä en osaa selittää asioita toimittajalle joka oli ihan kujalla, joten siis vähän kauhulla odotellaan ensi viikon Viikkouutisia.. :D

Maanantain treeneistä suunnattiin suoraan tänne Turkuun mutsipuolen luo. Eilen olin mätsärissä yhden Maritan labbiksen kanssa, osallistuttiin junior handleriin ja isoihin. Junnuissa oli 12-17 (en muista tarkasti..) osallistujaa, ja me olimme JH4. Isoissa tuli punainen muttei sijoitusta.

Demi oli myös hierottavana. Musta on tuntunut että se on vähän jumissa jostain, ja halusin muutenkin ennen nuorten SM kisoja sen taas hierojalla käyttää. Eipä sillä sittenkään oikein mitään jumeja ollut. Vähän kireyttä jossain, mutta muuten ok. Turkki sillä on nyt ihan tajuttoman huonossa kunnossa, joten Demi on nyt B-vitamiinikuurilla.

Nyt on kisasuunnitelmat sen näköiset että 1.8 mennään Haminaan ottamaan yksi startti. Vähän mennään kattomaan että millasta siellä kolmosissa sitten on.
2.8 onkin sitten nuorten SM kisat varkaudessa, ja puolustettavana olisi siis viime vuoden mestaruus. Sen jälkeen mennään ehkä Kotkaan iltakisoihin. Katellaan nyt.