Noutajamestaruuksien jälkeen lähdettiin luottavaisin mielin kohti Riihimäen 15.7 kakkosten iltakisoja. Kati Wala oli tehnyt kaksi suht. haastavaa rataa tiukoilla ihanneajoilla. Ensimmäinen rata kaatuikin jo neljänteen esteeseen.. Ilmeisesti ollaan Demin mielestä treenitty kontakteja liikaa, taino ainakin se on oppinut että puomi on kontaktit on kananttavia esteitä. Ekan radan neljäs este oli siis rengas jonka takan pilkottikin sopivasti puomi.. Toihan hyppäs ohi ekalla kerralla, tokalla ja vielä kolmannellakin.. Eli siis kolme kieltoa ja hylly siitä. Totesin että toihan ei puomille pääse jos ei suostu ensin suorittamaan rengasta. Laitoin koiran sitten renkaan eteen istumaan ja vihdoin se meni läpi. Jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt jättää rata siihen mutta jokin äkillinen mielenhäiriö iski. Koirahan oli sitten nostanut hirveet kierrokset siitä että oli otettu niin monesti takaisin ennen lempiestettä että alotti kepit väärin. Keppien jälkeen oli jälleen rengas ja mä taisin kuulla katsomosta jotain "ei kai se sitä rengasta enään voi ottaa" ja sama kävi kyllä mielessä mutta koira oli jo ampunut renkaalle. Puomin piikkiin laitoin sitten sen. Lopussa toi sitten pinkoi a'alle kun takaakierrossa se a siellä houkuttelevasti nökötti. Maaliin vaan suorinta tietä ja pisti miettimään että onko se sitten niin että ennen koira ei irronnut juuri mihinkään ja kuunteli hyvin, nyt koira sitten irtoaa vähän joka paikkaan..
Toiselle radalle joka oli onneksemme hyppäri lähdettiin sitten vaan kokeilemaan. Rataantutustumisaika tuntui onnettoman lyhyeltä enkä edes oman starttimme alussa ollut varma miten ohjaisin. No koirahan oli nopea kun mikä, irtos hyvin ja niin pois päin. Nooh.. Niinhän siinä sitten kävi että hallin seinän vieressä oli a ja takaakierrossa se vaan kovin kutsuvasti odotteli Demiä.. Sinnehän toi ampu ennen kun ite edes tajusin ja koska jäin vain hölmistyneenä seisomaan paikalleni Demi sitten oikein tyylikkäästi nökötteli a'an harjalla.. Teki mieli häipyä saman tien ulos mutta halusin kumminkin kokeilla miten toi hakee kepit edellisen mokan jälkeen. No tietystihän mentiin sitten puhtaalla maaliin ja täytyy sanoa että potuttaa aika ankarasti. :d Himan ihmetyttää kun siinä lippulappusessa lukee väärä rata, mutta hyppärillähän ei saisi olla kontaktiesteitä ja rata-aluea jatkui kumminkin hallin päätyyn asti.
Kisoista jäi tosi huono maku, koira ei toiminut halutulla tavalla, ja kierrokset oli taas huipussaan.. Lisäksi joku tallasi Demin hännän päälle ennen starttia..
Haminaan 19.7 lähdettiin sitten ei niin luottavaisin mielin. Salme Mujunen oli ylituomarina mutta tuomariharjoittelijan nimeä en muista.
Ensimmäisessä startissa koitin kovasti asettua itse niin että tolle ei tulisi mieleenkään mennä kontakteille. Pian sen sitten huomasi että tolla ei ollut aikomustakaan mennä muualle kuin ite näytän ja irtosi ihan mielettömän hyvin. Puomin kontakti ihan superhieno ja kun sitten lähti tosi hyvin kulkemaan toi vetäs lentokeinun.. Tais luulla sitä puomiksi tai jotakin sinne päin. No eipä tuo paljon haitannut. ite vaan menin sekasin kun ei tommosta ole ennen tehnyt kisoissa. Keppien jälkeen mun piti heittää toi sylkkärillä mutta iski äkillinen luottamuspula koiraan ja rupesinkin valssailemaan minkä takia olin sitten koiran tiellä ja rima putosi.. No, ainakin huomattava parannus riksuun verrattuna.. Sija tais olla 12.
Toinen rata oli sitten semmonen ihan kiva meille sopiva missä kontaktit ei juuri kutsunu vaikka en niistä enään huolissaan ollutkaan. Siitä radasta jaksoin ratapiirroksenkin  tehdä. Mittasuhteet vähän väärityneet.. Muutenhan tämä olisi ollut oikein nätti nolla mutta Demi meni ekasta putkesta ohi.. En tajua vieläkään mitä siinä tapahtu, näytin selvästi mutta se kiersi takakautta.. No eipä mitään jatkettiin sitten puhtaasti maaliin. Puomilla olin myöhässä ja olen niin iloinen että opetin tolle kontaktit käskyllä! Tästä sitten jatketaan 1.8 Vöyriin, epäviral. Juniori cupin finaali ja iltakisat. Seuraavana päivänä nuorten sm kisat. Edes yksi (virallinen) nolla olisi hakusessa.