Pääsiäisviikonloppuna riitti koiratapahtumaa ihan riittämiin.
Perjantaina oltiin Salossa mätsärissä. Demi vetskuissa SIN3, sekä mun handlaaman labbisneidit isoissa SIN3 ja PUN-. Kaikki esiintyivät oikein mallikkaasti, vaikka tuomari oli tarkka ja arvostelu kesti pitkään.
Niina kävi myös hieromassa Demin, paljon parempi se kuullema on jo. Onhan tässä nyt sitä jo monta viikkoa hierottukkin. Kahden viikon päästä on vielä seuraava hieromiskerta.

Sunnuntaina suunnistin itse Turun mätsäriin labbis Akan kanssa. Saimme punaisen ja pääsimme jatkoon. Emme kuitenkaan sijoittuneet, vaikka neiti esiintyikin oikein mallikkaasti :)

Maanantaina oli ATT'n kisat, tuomarina Johanna Nyberg. Nollahan siellä se päätavoite oli, - yllätys, yllätys - jäi saamatta. Eka rata ihan persiilleen, ei kyllä muutenkaan ollut ollenkaan meidän tyyppinen rata. Jouduin jättämään koiran hyvin kauas, ja melkein jo arvasinkin että se eka rima lentää. Pakko oli kumminkin riskeerata, muuten en olisi ehtinyt mitenkään järkevästi. Eka rima tosiaan lens ja fiilis laski heti. Koira tuntu muutenkin tosi lahnalta, kyllähän se nopea oli jos videota katsoo, mutta jotenkin se ei nyt ihan kokonaan syttynyt. Aan kontakti oli tosi epävarma, hyh. Teki meili painua radalta ulos, mutta jatkettiin. Puomilla en jäänyt oottamaan Demiä, vaan painelin vaan pitkälle. Vaikka pistin tämän jo rataantutustumisessa merkille, niin unohdin että linja ei olekkaan ihan suora... Kun tuo ampuu putkesta ulos tajusin että enhän mä saa sitä tonne millään. Kielto siis, ja olin "pikkasen" myöhässä. Rupesin sitten käskyä pikkasen liian aikasin sille huutelemaan, ja kun sanoin käskyn turhan voimakkaasti niin toi päätti et nyt on paras pysähtyä. Katoin että joo, siinä se on silleen että ottaa kontaktin. Ja vapautin sen jatkamaan matkaa. No ei kyllä ihan ollu.. Kontaktivirhe siis siihen päälle. Jotenkin sain tsempattua itteni ja loppu oli sitten ihan jees. Tulos 15 ja hirmunen turhautuminen..
Toka rata olikin sitten meille paaljon paremmin sopiva. Koko rataan tutustumisen hoin itselleni "älä jarruta sitä liian aikaisin, älä jarruta sitä liian aikasin, älä...." Ei kyllä ihan jäänyt päähän tuo.. Muuten tehtiin tosi nättiä rataa, jos ei kolmoshypyn jälkeistä kauheeta kaarrosta lasketa. Puomilla sitten jännitin kauheesti, ja tajusin taas sanovani käskyn aivan liian aikaisin! Nyt en sentään myöhässä ollut, ja olisin varmaan saanut sen vielä kropalla siinä pidettyä mutta ei niin ei.. Tyylikäs hyppy just ennen kontaktipintaa. Mun moka, arg. Loppurata tehtiin todella nätisti, olis ollu hirmu hieno nolla! Loppuradasta jäi niin hyvä fiilis että ei tuo kontaktivirhe niin kamalasti jäänyt vaivaamaan.
Kauhea tykkihän tuo oli radalla! Kaksi tajunopeeta bc'tä, toiselle tuo jäi sekunnin ja toiselle 15 sadasosaa. Ajasta oltas varmasti saatu ne sekunti-pari kirittyä pois jos ei olis niin kamalasti kaartanut.
Nollia ei oikein maksikakkosille tipahdellut, joten päästiin vielä vierailemaan palkintopallilla. Kolmansia oltiin.

Eilen suunnattiin sitten Vantaan Ojankoon, HSKH järkesti tehiscupin. Treenattiin radan ulkopuolella kontakteja, ja tosi kivasti saatiin niitäkin vahvistettua. Mölliradalla käytiin treenaamassa kontakteja, hyvin otti ja hyvin meni muutenkin.
Kisaavien radan kanssa meinas tulla vähän hätä käteen kun mun juna lähti puoli kymmeneltä ja kyyti vähän yli yhdeksän. Kisaavien rata oli ihan sellanen perus, joku 1-2lk. tasoinen. Hieno nollahan me tehtiin. Valitettavasti meidän piti lähteä ennen palkintojen jakoa, ja jälkikäteen kuulin että voitettiin :p Hitsi vie, olis ne Dominot kyllä kelvannut B))
Kaikenkaikkiaan oiken kiva päivä eilen, saatiin kunnolla vahvistettua kontakteja. Nyt vaan kisoja kattelemaan, me nyt päätettiin että otetaan se viimenen nolla vaikka väkisin!

Kiitos vielä Saaralle seurasta epiksissä, ja Saaran isälle kyydistä Tikkurilan asemalle! :D