Kakkosluokka tuli korkattua ATT:n kisoissa Sunnuntaina. Rata ei nyt erityisen hyvin mennyt, johtuen omasta jännityksestä, mutta loppujenlopuksi olisi se voinut huonomminkin mennä. Rata oli helppo, mutta jälleen päätin ruveta kesken radan vaihtamaan suunnitelmaa ja eihän se tietenkään toiminut. Ohitti sitten jälleen nipinnapin yhden hypyn. Ajatukset meni tästä vähän sekaisin ja puomin kontaktin jätin sitten varmistamatta.. Miten se voi olla niin vaikeaa tehdä samoin kuin treeneissä ja mennä se alastulo huolella.. Kymppi oli tulos ja sijoitus viides. Saimme myös osallistumisoikeuden juniori cupin finaaliin 1.8 Vöyrissä, sekä yhden vapaalipun agilityn mm-kilpailuihin.
Virallisen kisan jälkeen oli vuorossa Turku tour finaali. Rata ei nyt kamalan vaikea ollut mutta oli siinäkin omat vaikeutensa. Puomin kontakti otettii nyt sitten huolella ja aikaa tähän meni paljon. Rata menikin mukavasti keppien jälkeiseen hyppyyn asti. Hypylle oli todellä jyrkkä käännös, unohdin että siinä mitään hyppyä olikaan ja päästin koiran liian pienessä kulmassa hypylle. Rajusti sitten rima alas ja vitonen siitä. Vauhti hidastui tämän jälkeen, mutta puhtaasti mentiin loppuun asti. Vitonen oli tulos, aika oli -6,26 (voittajan -14,38 ) ja sijoitus 11. Hitain vitonen oli, ihan odotetusti kun niin kauan kulutettiin puomilla.Tyytyväinen olen kumminkin, mukana oli monia kolmosluokan koirakkoja ja tietysti ykkösten ja kakkosten koirakkoja.
Kesällä on nyt vähemmän kisoja, kun lähellä ei oikein ole. Kumminkin olisi tämän vuoden puolella ihan kiva saada edes yksi nousunolla.

Mätsärissäkin ollaan käyty, Demi käyttäytyi hyvin ja tuloksena oli sin4. Hieman kumminkin arasteli tuomaria mutta seisominen ja juokseminen sujui mallikkaasti.

Tänään käytiin treenaamassakin, tosi hyviä vinkkejä saatiin. A:alla ollaan nyt vähän aikaa treenattu alasmeno käskyä ja tänään se laitettiin ihan kunnolla käyttöön. Hienosti oli, ensimmäisen loikkasi koska en sanonut käskyä kunnolla sen jälkeen sanoin kunnolla ja otti oikein mallikkaasti. Saatiin myös hyviä neuvoja kaarroksiin jotka ovat meillä nyt mielettömän isoja. Huima ero oli siinä sanonko "täällä" heti kun koira on ylittänyt hypyn vai vasta sitten kun koira on jo sen metrin edennyt. Keppejäkin erikseen treenattiin, pikkuhiljaa ollaan otettu kauempaa irtoamista ja nyt hakeekin jo mallikkaasti hieman kauempaakin ja eri kulmista. Vielä vaan puomin kontakti kuntoon.