Tänään käytiin ensimmäisen kerran reenimässä Hyvinkään koiraurheilukeskuksessa. Halli oli hieman pienehkö, muta kyllä siellä ihan hyvin mahtui rataa tekemään ja sivussa ottamaan jotain pientä. Tekonurmi oli hyvä alusta, eikä koirakaan sitä mitenkään kummastellut.
Rata oli joku pätkä mm-kisaradasta. Ihan kiva pätkä oli tehdä. Ite vaan mokasin aika pahasti ohjauksissa. Koira oli hieman outo tänään, hieman jännitti hallissa kaikuvia ääniä ja ehkä siksi ei kierrokset nousseet tavalliseen tapaan.
Radassa ongelmat oli pöydässä. Sitä olla otettu pitkään aikaan ja nythän siitä mentiin aika tyylikkäästi liukuen läpi. Pitää vaan rauhoittaa koira kunnolla ennen estettä ja pysäyttää se kunnolla.
Kontakteille tein ite sitten ihan tajuttoman tyhmästi. Käsky olis niin yksinkertainen ja koira toimii, mut mä tyhmä karjun sille jotakin odota ym. vaikka pitäis vaan antaa se käsky. Ottihan se silloinkin kontaktit mutta hieman ihmeissään että mitä toi meinaa. Toisella ratakerralla sitten hieman tsemppasin itteäni ja saatiin hyvät kontaktit.
Otettiin sivussa keinua narulelu palkalla. Tosi nättejä saatiin. Vielä lopussa mentiin parit kontaktit naksun kanssa ja käskytinkin oikein. Tosi kivasti toi naksu on nyt tuottanut meillä tulosta.
Kisojakin ollaan kateltu, jos me nyt tän vuoden puolella noustas sinne kolmosiin. Voi olla että ei nousta. Parit kisat olis tähtäimessä, jos niissä onnistaa niin hyvä juttu. Mikään kiire meillä ei kuitenkaan ole.