Vuosi nollakasi alkaa lähentyä loppuaan, paljon siihen mahtuikin. Agikisoissa saatiin vuoden alussa ensimmäinen nousunolla ja tämän jälkeen kisoissa tahkottiinkin tyhmänä kontaktiongelmien kanssa, vaikka järkevintä olisi ollut treenata koira täysin valmiiksii ja sitten vasta läheä kisaamaan. Kisavarmuutta toki tuli, joka on tietysti osoittautunut ihan hyväksi jutuksi. Saatiinhan me silti huhtikuussa saman päivän aikana kaksi nollavoittoa ja serti kakkosiin. Niihin aikoihin me muistaakseni treenattiin ne kontaktit kuntoon. Parit kakkosten kisat käytiin ihan hyvällä fiiliksellä ja nollat jäi vain pikkuvirheistä kiinni. Sitten taisi se kisaaminen ruveta maistumaan jo koirankin kannalta puulta ja tulokset ei nyt ihan vastannut meidän tasoa. Noutajaleirille Loviisaan lähdettiin kesän alussa, ja sieltä lähtikin mukaan se mikä oli alusta asti tavoitteena, noutajien agilitymestaruus. Vöyrissä sitten napattiinkin se ensimmäinen kakkosten nousunolla, voitolla sekin. Kisa oli siitäkin omituinen että se käytiin kello yhden maissa yöllä. Osallistujiakin taisi olla jopa kahdeksan, mutta nolla mikä nolla. Samalla reissulla saatiinkiin vielä se nuorten Suomenmestaruuskin taskuun. Kun kesän lopussa napattiin vielä seuramestaruus, niin kyllähän noita mestaruuksia kertyikin ihan riittävästi yhdelle kesälle. Lisäksi mukaan tarttui mukava nippu sijoituksia vitosilla (..ja yksi kympilläkin..) mikä tietenkin oli erittäin turhauttavaa kun nollat jäi pienestä kiinni mutta onhan nuo sijoitukset ihan mukavia. Muutamissa epiksissäkin käytiin, lähinnä reenaamassa kontakteja mutta osassa oltiin sijoituksillakin.
Lisäksi mätsäreissä ollaan muutama kerta pyörähdetty, sijoitukset olleet SIN4 ja PUN2.

Mikä tärkeintä meillä on ollut Demin kanssa erittäin mukava vuosi ja ollaan saatu tutustua moniin mukaviin uusiin  koiraihmisiin, toivottavasti ollaan yhteyksissä mahdollisimman paljon jatkossakin!

Ensi vuodelle ei juuriaan suunnitelmia vielä ole. Nyt ollut jonkin verran kisataukoa ja tarkoitus olisi lähteä taas kisamaan uudellla innolla. Kolmosiin nyt tietysti olisi tarkoitus nousta. Sieltä edes muutama nolla olisi ihan mukava juttu. Avoimiin SM kisoihin ainakin lähdetaan jos kolmosiin päästään. Lisäksi agirotujoukkuekin olisi tarkoitus kasata. Nuorten SM kisat myös tähtäimessä. Täytyyhän sitä nyt mestaruutta puolustaa. Tietysti myös joku leiri tullaan käymään. Onko se sitten noutajaleiri vai joku muu, jää nähtäväksi.
Kovasti kaverit olis meitä tokokisoihinkin tökkimässä, tiedä jos vaikka niihinkin lähdetään.