Noniin, joskus tämäkin teksti on kirjoitettava. 16.11 käytiin ATT:n kisoissa hakemassa se niin tutuksi tullut parivaljakko, vitonen ja hylly. Taas aivan pikkupikku mokien takia jäi nollat saamatta mutta ehkäpä ne vielä joskus tulee.
Vitonen tuli jälleen omasta huolimattomuudesta. Alussa hypyn ohi kun en kääntänyt tarpeeksi tiukasti. Toki hyppy olikin hieman hankalssa kulmassa kun osa myös meni siitä ohi. Muuten taas hienoa rataa, kontaktit hienosti ja kääntyikin erinomaisesti. Radalle lähtö oli vaan hieman ongelmallinen, lämmittelyesteet olivat ihan radan tuntumassa, siellä oli kasa koiria jotka haukkuivat, treenasivat jne. Hallissa lisäksi kaikui mukavasti.. Koira raukka oli ihan paiseessa ja luimisteli siellä muiden jaloissa. Käskytkin kaikuivat kuuroille korville kun ei koira tiennyt miten päin olisi. Starttasimme alkujoukoissa ja sain kuin sainkin siihen edes jonkinlaista kontaktia vaikka Demi ei ollutkaan yhtään oma itsensä. Olisi se lähtöalue ihan kiva rauhoitettuna.. Nopeasti se onneksi palautui eikä radalla sitten mitään ongelmaa.
Toisen radan alussa koiria ei ollut kauheeta lössiä lähtöalueen takana joten sain keskittyä vain koiraan ja rataan. Hienoa rataa ja luulinkin sitä nollaksi, kunnes kuulutettiin hylly. Sain kuulla että kepeillä tuli joku moka jota en korjannut.. Että näin, toi ei ole tehnyt keppimokaa pitkään aikaan ja toivotaan että tuo johtui vain hirmu vaikeasta keppikulmasta ja siitä että päätinkin luottaa koiraan ja painelin näköjään liiankin edessa.
Seuraavan kerran kisataan ensi vuoden puolella, joulukuussa kisoja lähialueella vain 6.12, juuri silloin kun olen esittämässä paria koiraa Tampereen nlyssä.
Vuoden alussa lähdetään uudella innolla kisaradoille ja haetaan ne nousunollat :)