Huoh nämä mun päivittelyt.. Pari kk sitten viimeinen kirjoitus, eipä me kyllä oikeen mitään olla tehty. Ulkokentille ollaan siirrytty treenaamaan, ja hirveä kasa taas ollaan saatu vinkkejä. Kontaktit on ihan kivassa mallissa, ja itseasiassa kaikki muukin! Kisaamaan olis kiva päästä, ilmeisesti ens kuussa Porvoon iltakisat vois olla kisakalenterissa. Ojangon yökisat myös, ja agirotuunkin kovasti suunnitellaan lähtöä.

Tän päivän treeneissä tehtiin hyppykuutiota, vai mikä se nyt olikaan nimeltään... Kumminkin välistä vetoja treenattiin, ja hyvä niin! Mä oon eläny siinä uskossa että ne on meillä ihan näppärät ja hyvässä mallissa. Nooh, nopeastihan ne saatiin paljon sujuvammiksi. Rupes meneen paljon paremmin, ja tuli taas selväksi kuinka hyvin tuo koira mun liikkeitä oikeasti lukee!
Sitten vaihdettiinkin suuntaa... Ja tästä taas näkee kuinka toispuoleisia me loppujenlopuksi ollaan. Mä en osannu ohjata kunnolla (=niin että koiran menos olisi sujuvaa)  kun vasemmalle päin mentiin, eikä koirakaan sitä kunnolla hahmottanut. Siinä sitten jankattiin vähän enemmänkin, ihan kohtalaisesti me saatiinkin se paikoitellen menemään. Demi kumminkin kyllästyi hirmuisesti määrästä toistoja (+ kuumuudesta) että ei viitsitty sitä enempää hinkata.

Ennen omaa vuoroa otettiin mm. keppejä sivussa. Ihan mieletöntä, agiuramme ensimmäinen takaaleikkaus kepeillä! B) Totta se on, että kepit on meidän kompastuskivi. Demi ei tykkää, eikä niitä alun alkaen opetettu tarpeeksi itsenäisiksi. Se kumminkin kestää todellä hyvin sitä että juoksen vain eteenpäin, joten seuraava treenauskohde onkin se että se kestää taakse jäämisen. Ihan kohtalaisen hyvät eväät meillä on läteä sitä hiomaan, helpottaa kummasti jos se takaaleikkaus on kepeilläkin kunnossa!