Painuttiin sitten taas Vantaalle kun siellä nyt sitten erinomaisen tilaisuus kontaktien reenimiseen oli. Tuli sitten vähän kiire ja lopulta jouduttiin sitten juoksemaan junaan.. Tiksiin kumminkin päästiin, bussilla painuttiin vielä jonkun matkaa ja siitä jatkettiin sitten pari kilsaa kävellen Ojankoon.
Otettiin siinä sitten sivulla puomin, aan ja keinun alastuloja naksun kanssa. Tosi upeita saatiin. Pitänee ottaa naksu mukaan treeneihinkin kun sillä saatiin niin hyviä tuloksia. Palkkana toimi lähinnä narupallo.
Startattiin ensin mölliradalla kilpailun ulkopuolisena. Rata oli suoraviivainen ja helppo, lisäksi kaikki putket olivat ns. englantilaisia eli sai valita kumman pään tahansa. Mitään haastetta ei siis ollut.
Aan alastulo tosi hieno. Puomilla vähän huolimaton. Osui suunnilleen puoliväliin kontaktialuetta. Otettiin sitten uudestaan koska tarkoitus on osua alemmas. Silä kerralla ihan ok, mutta en siihenkään ollut täysin tyytyväinen joten uudestaan vielä. Saatiin tosi hieno ja siitä sitten painuttiin maaliin. Syyn löysin kyllä -jälleen kerran- suoraan omasta käskytyksestä. En sentään tunkenut kättä väliin tai muuta yhtä tyhmää.
Otettiin vielä muutamat puomit sivussa ja jäätiin odottelemaan kisaavien rataa. Taivaalta tuli vettä ja tuuli oli kamala, mutta eikun radalle. Rata oli ihan kohtalaisen haasteellinen, jota oli ihan kiva tehdä. Kolmas este oli rengas josta toi ei jostakin syystä sitten mennyt läpi... Kolmannella vasta.. Noo tästä jatkettiin ja saatiin hienot kontaktit kun ite olin selkeä.
Radan jälkeen otettiin vielä sivummalla rengasta. Kun olin toisella puolella meni hienosti, toisella puolella yritti mennä ohi mutta kielsin jonka jälkeen ei enään yrittänytkään hypätä kehikosta. Liekö joskus osunut pahemmin renkaaseen  silloin kun olin toisella puolella, ja siksi ei hypännyt. Noh, katsotaan kehkeytyykö tästä meille nyt uusi ongelma..
Maanantain alkaa talvitreenit Hyvinkään koiraurheilukeskuksessa. Tekonurmella reenitään, ja hieman mietityttää liikkuuko tuo sillä alustalla...