Turussa käytiin treenaamassa kontakteja joku pari viikkoa takaperin. Osallistuimme 1lk radalle reeni mielessä, se oli suht helppo rata. Ensimmäinen rima tuli alas, jätin Demin liian lähelle.. Muuten rata sitten sujuikin hyvin, kontaktit otti oikein mallikkaasti ja irtosi hyvin. 2-3lk rata olikin vaikeampi, joku kolmosen rata se taisi olla. Yllättäen tämä sujui muuten puhtaasti mutta Demi loikkasi puomin kontaktin.. Otettiin sitten suosiolla hylly ja mentiin puomi pari kertaa uudestaan. Muuten rata sitten sujuikin puhtaasti maaliin. Käytiin me sitten kaverilla vähän reenimässä kontakteja mutta kovin luottavaisena ei Porvooseen lähdetty..
Nollat oli tietysti tavoitteena mutta tällä kertaa ne jäivät pikku mokien takia )=
Ensimmäinen rata meni meiltä tosi hyvin. Tosi nopeaa menoa ja kontaktit otti kaikki tosi hyvin ja nopeasti! Valitettavasti juuri 4. viimeisellä esteellä tapahtui hairahdus väärälle hypylle ja hyllyhän se oli.. Siinä oli kaksi hyppyä vierekkäin ja koska Demi joskus tipauttelee rimoja tälläisissä kohdissa piti päästää se vähän pidemmälle jotta pääsee hyvin hypylle. Siinähän se ehtikin lukita jo edessä olevan hypyn ja ennen kuin edes tajusin oli jo myöhäistä :/ No, ei se mitään. Muuten hieno rata ja ne kontaktit! Aivan loistavaa. Kepeilläkään ei juuri loikkinut.
Toinen rata oli hyppäri joka oli aikamoista pyöritystä. Moka meille sitten sattui jo kolmannella esteellä.. Kolmantena oli kepit, ja tiesin sen olevan paha Demille kun alussa sillä on palava kiire vain päästä eteenpäin. Kepittely jälleen hyvää, ei juuri loikkinut. Näin että koiralla oli kiire ja yritin sitä hieman hidastaa mutta eihän toi nyt oikeen hidastanut ja oikaisi viimeisen keppivälin! Tästä seurasi sitten aikamoista sählinkiä kun en ollut varma mistä välistä se oikaisi. Heitin sen vain sitten viimeisestä välistä ja onneksi se nyt oli oikea. Tämän jälkeen sitten sattui vielä aikaa vievä moka, Demi meinasi hypätä takaisin yhden hypyn kun ohjasin hieman epäselvästi. Puhtaasti kumminkin päästiin maaliin. Ihanneaika oli erittäin tiukka, eikä virheisiin oikein ollut varaa. Sen myötä sitten n. 2s. yliaikaa. Odotin kyllä enempää kun tosiaan siihen meni niiiin paljon aikaa. Tulos oli jotain 7 ja sijoitus viides.
Tyytyväisiä kumminkin ollaan, harmittaahan tuo kun nollat oli niin lähellä mutta eipä voi mitään. Vasta toiset kakkosen kisat, on meillä aikaa kerätä ne nollat. (: