Porvoosta haettiin jälleen kaksi hyllyä. Hyviä hyllyä kumminkin, eikä toisella radalla nolla ollut kauakana.
Tuomarina toimi Laamanen, ja radat olivat ihan mukavan kinkkisiä. Kummaltakin radoilta löytyi myös okseri jota ei olla aikoihin treenattu mutta onneksi rimat pysyivät ylhäällä.
Ensimmäinen rata oli agirata, en oikein tiennyt miten ohjaisin osan kohdista ja se kyllä näkyi. Niin siinä kävi että Demi kääntyi toiseen suuntaan kuin olin olettanut. Jähmetyin sitten paikalleni ja Demi tuli hypyn takasin päin. Pitäis pikkuhiljaa lopettaa tuo olettaminen :p Loppurata menikin ihan jees, vaikkakaan aan jälkeen en jaksanut ruveta taiteilemaan meille vaikeaa hyppykuviota, olin myöhässä ja koira ohitti yhden hypyn. Hylly oli jo alla joten en korjannut, kunhan mentiin sujuvasti maaliin. Okseri sujui hyvin, Demin kierrokset ei nousseet juuri ollenkaan mikä on todella positiivinen asia. Tosin helle ja viikko riehumista mökillä näköjään veroitti ekalla radalla vähän vauhtia, tosi hyvä silti Demin ekaksi radaksi ja jäi hyvä fiilis seuraavalle radalle.
Tuossa vielä video radalta http://tinypic.com/player.php?v=xd7zu0&s=5 Kiitos Veronikalle kuvaamisesta!

Toinen rata oli hyppäri, ja koska meillä oli jo hyppärinolla haettiin vain onnistunutta suoritusta. Sellanen saatiinkiin. Rata lähti tosi mukavasti käyntiin, ja pari suoraa putkea piti kartturinkin sopivasti liikkeessä. Vauhti oli loistava, mutta jälleen oma kiirehtiminen johti hyllyilyyn. Demi oli jo melkein tulossa oikealta puolelta hyppyä, mutta koska en ollut alunperinkään jättänyt koiralle kunnolla tilaa ja oletin taas että se tulee oikealta puolelta niin koira meni väärältä puolelta. Pitäisi vaan malttaa ja antaa koiralle tilaa.. Jatkettiin silti maaliin, ja hyvin se sujui loppuun asti.

Näiden hyllyjen jälkeen on hyvä jatkaa viikon päästä agirodussa. Jäi tosi hyvä fiilis koirasta ja sen toimimisesta. Kun vielä saisin itseni jotenki tsempattua niin eiköhän ne hyvin mene.