Viimein napattiin kakkosista toinen nollavoitto B) Yks nolla siis vielä tarvittais ennen kolmosia.
ATT:n kisoihin siis suunnatttiin aikaisin aamulla, kolme starttia tiedossa. Asiaa ei yhtään auttanut se että itellä kauhee flunssa ja yskä.
Tuomarina kaikissa kisoissa oli Anne Savioja. Eka rata oli ihan kiva rata. Ihmeellistä kyllä, Demi ei käynyt ylikierroksilla. Hieman oli silti hakemisen makua radalla. Ihan kivasti silti rata sujui, yksi rima lensi oman epäselvyyteni takia ja hyllytettiinhän me aika komeesti sekin rata. Puomilla tosiaan olis pitänyt kääntyä, valitettavasti vaan mun oma rintamasuunta oli ihan väärään suuntaan ja suoraan edessä olevalle hypyllehän se sitten paineli. Ihan jees rata oli Demin ekaksi radaksi, eikä hylly harmita yhtään.

Toinen rata oli myös ihan mukavan näköinen rata. Demi oli kokoajan tosi kivasti lapasessa ja viretila kohdillaan. Kummallakin oli tosi kivaa radalla, ja tota oli tosi helppo ohjata kun vaan ite unohtaa kilpajuoksun ja tekee koiran kansa yhdessä töitä. Hieno nollavoittohan me tältä radalta napattiin. Tuomarin sanoin, tälläsiä lisää!
http://tinypic.com/player.php?v=2lxv043&s=5 Video kyseiseltä radalta.

Kolmas rata oli hieman kinkkisempi kuin edelliset, tälläkin hyllyiltiin vaikka rata olikin ihan jees. En luottanut siihen että tuo ottaa kontaktin, joten hidastin ihan tajuttomasti.. Mä en ymmärrä kyllä itteäni yhtään, mä tiedän että se osaa sen mutta silti pitää vaan mennä puuttumaan. Demi sitten hidasti ja rupes sutimaan. Vähän ennen kontaktipintaa se sitten hyppäskin alas. Takalka osu vielä kontaktipinnalle poistumisen jälkeen joten hylly. Tosta ei kyllä voi sanoa muuta kun että kuinka tyhmä voi ihminen olla.. Nolla meni sit sen sielän tien ja jäljellä olis ollu kolme estettä. Noh, ehkä tästä viisastuin.
Muutenkaan Dee ei ollut ihan yhtä hyvin lapasessa kuin muilla radoilla.
Meillä tuli kiire radalle, jonka takia koira oli hieman levoton lähdössä ja nostattaa jostain syystä kierroksia mun hermoilusta. Porukkaa oli jäänyt pois välistä ja äkkiä tajusin että mehän ollaan seuraavia. Pitää kiinnittää jatkossa huomiota siihen että lähetään radalle ilman mitään kiireitä ja ennen kaikkea vaan ilosella mielellä. Hauskaahan sinne lähetään pitämään.

Ihan mukavat kisat kokonaisuudessaan, viimestä nollaa vaan jahtaamaan.