Tänään(kin) sitten lähdettiin kohti Vantaata, tarkoitus oli ottaa melko lyhyet kontakti ja keppitreenit ja jatkaa siitä mätsäriin. Hianot oli lähes kaikki kontaktit, muutaman kerran alussa loikkas mutta koira palautettiin välittömästi takaisin kontaktipinnalle. Hieman puomilla säikähti että mites se mamma nyt noin suuttuu mutta palautui kyllä suhteellisen nopeasti. Ongelmahan tässä alkaa olla se että koira ennakoi käskyä jonka takia sitten hieman hiipimällä tulee alas. Pohdittiin sitä sitten ja taitaa olla niin että ensin tehdään niistä varmoja ja sitten lisätään vauhtia jollei sitä sitten itekseen tule varmuuden myötä. Selvästi nyt koira tajuaa sen idean, ja kun ite käskytän oikein koira ottaa kontaktin.
Kepeillä meillä siis ongelmana se loikkimis tyyli. Muutaman kerran vedätettiin namikädellä jonka jälkeen piskin pujottelu oli melko hyvää. Turha kuitenkin luulla että tällä mitään pidempi aikaista vaikutusta olisi, täytyy vain ruveta aina välillä palkata keppien lopuksi jonka avulla saadaan toivottavasti edes hitusen nopeampaa kepittelyä. Täytyy tätä ihan kunnolla ruveta miettimään kun namilautaset yms. lopussa ei toimi, eikä vedätyskään voi olla mitenkään pidempiaikainen vaihtoehto. Edelleenkin neuvoja saa antaa.
Mätsäri meni ihan ok, siellä ei jaettu nauhoja vaan yli 40 koirasta sijoitettiin neljä parasta. No, tässä joukossa ei oltu mutta ihan hyvin neiti esiintyi. Ihan kiva kirjallinen arvostelukin saatiin.