Mukava leiriviikko Loviisassa on nyt takanapäin. Osallistuin Demin kanssa agin kisaaviin ja labbis Akan kanssa estevalmiisiin. Tosi paljon hyviä vinkkejä saatiin kaikilta kouluttajilta, jos edes puolet muistaisi niin hyvä :p Ite mun pitäis muistaa ohjata selkä suorassa, mulle taidettiin jo viime leirillä sanoa siitä ja yritetään pitää tällä kertaa mielessä.. Mä en myöskään luota Demiin yhtään, mutta nyt tuli huomattua että kyllä se irtoaa sinne putkeen ja muualle jos vain näytän. Tämä helpottaa huomattavasti ohjausta kun ei aina tarvitse pinkoa viemään sinne putkeen ja sen jälkeen pinkoa seuraavalle esteelle.
Akan kanssa olimme siis estevalmiissa ja saimme sielläkin hyviä vinkkejä. Akka on niin erilainen kuin Demi että ohjaus tuotti välillä pieniä vaikeuksia mutta kyllä se sitten rupesi sujumaan. Ekat kisatkin on jo katsottu 8)
Tänään olikin sitten odotettu NAM eli noutajien agilitymestaruus. Kakkosluokassa oli vain neljä koiraa, joten tuloksella pääsisi finaaliradalle. Meidän rata oli aikalailla huono.. Keppien sisäänmenon ohjasin väärin, annoin kontaktikäskyn liian ajoissa ja koska toi kävi niin kuumana loikkasi sen.. Hidasti kyllä silloin kun annoin käskyn. Tulos oli siis 10. Kakkosissa tulikin vain kaksi tulosta ja flatti Noppa oli myös saanut kympin. Meillä oli kumminkin nopeampi aika joten voitimme kakkosluokan :p
NAM rata olikin melko vaikea, ja muutama täpärä tilanne sattui. Saimme kumminkin puhtaan nollan ja sitten pitikin jännittää loppuun asti tuloksia.. Kerrottiin että kolme nollaa oli tullut, mutta en sitten tiennyt minkälaisia aikoija oli. Viisi parasta palkittiin ja oli aika tuskaa odotella kolmen kärkeä.. Niinhän siinä sitten kävi että Demin nolla oli nopein ja voitimme radan! ELI DEMI ON VUODEN 2008 NOUTAJIEN AGILITYMESTARI !! Taakse jäi kaikki kolmosten, kakkosten ja ykkösten koirakot. Oli täpärällä että edes saatiin osallistua radalle koska Demihän on X-rotu, eikä siis virallisesti noutaja. Päästiin kumminkin osallistumaan ja vietiin koko potti B)
Torstaina osallistuin Akan kanssa myös mätsäriin jonka tuomaroi noutajarotujen ulkomuototuomari. Akka sijoittui tiukassa kisassa sijalle SIN2.