Olipas taas kisat.. Hyvin mielenkiintoiset.. Ite olin kuumeessa niin pistetään toki kaikki sen syyksi :p
Eka rata oli täysi fiasko, en tiedä yhtään mitän ajattelin ja jätin kontaktit varmistamatta! A:n ja puomin kontaktit roiskittiin, ja lisäksi ohjasin koiran liian jyrkässä kulmassa hypylle ja rima tippui. Tehtiin sitten oma virallisten kisojen huonoin tulos, ja tuloshan oli 15. Ei tässä voi muuta kuin harmitella, tarkkuutta vaan itelle niin johan kaikki sujuu. Sijoitus ensimmäisellä radalla oli 15, ja vaikka rata oli hyvin helppo tuli makseilta vain yksi nolla. Toinen rata menikin sitten paljon paremmin, ja videon mukaan se olikin nolla. Vaan tuomarimme Jarmo Jämsä oli erimieltä A:an kontaktista ja vitonen siitä..Täytyy kyllä sanoa että ketuttaa valtavasti, oli siinä taas nollavoitto niin kamlan lähellä. No mutta kyllähän me ollaan näiden nollavoittojen sivuuttamiseen jo totuttu, niitä kun on sattunut matkalle jo aika monta.. Mutta tällä kertaa se oli nolla, ja se nyt sitten jäi harmittamaan... Mutta ei muuta kun matka kohti uusia kisoja, kyllä ne nollat sieltä sitten joskus tipahtelee.. Ehkä.. Keppejä nyt kotona ahkerasti reenaillaan, ja kontakteille ajattelin ottaa namilautasen käyttöön. Sitten kun ne on kunnossa (jossei sitten keksitä lisää esteongelmia..) niin kakkosiin nousu onkin sitten helppo, enkä nyt usko että me siellä kakkosissa kovin kauaa pysytään jos vaan saadaan ne kepit ja kontaktit kuntoon...
Mietyttää vaan sen milloin uskallan sen namilautasen ottaa käyttöön. Tänään ei päästä reeneihin koska en saanyt kyytiä ja olen vielä kuummeessa, ens viikolla päästään, 24.3 maanantaina on kisat Turussa joten reenit jää silloinkin väliin ja sitten 30.3 on yksi startti Mäntälässä. Niiden jälkeen on kahdet reenit ja sitten on kisat Liedossa. Niiden jälkeen taas kahdet reenit ja kisat Turussa. Turun ja Liedon kisat ovat turku tour osakilpailuja, ja otettiin sitten tavoitteeksi sijoittua mahdollisimman korkealle kokonaispisteissä. Ykkösistä finaaliin valitaan 10 parasta, ja olisihan se hienoa päästä siihen sakkiin vaikka ei finaalissa menestyminen mitenkään tavotteissa ole. Mäntsälään mennäänkin sitten vain kuvaamaan kaverin suoritusta ja yhden startin kisa kun on, niin ajattelin sinnekkin mennä.
Niin siihen namilautaseen.. Kumminkin haluaisin sitä vähän reenailla ennen kisoja, joten eiköhän me mäntäsän jälkeen viimeistään se oteta käyttöön.
Huomasin muuten kisoissa että Demi pärjää kyllä vauhdissa näille iänikuisille paimenillekkin, mutta kepit on meillä nyt hidasteena. Haluaisin että se olisi mahdollisimman suoraa menoa, mutta Demi pomppii. Kepit eivät ole Demin mielestä mikään huippujuttu, mutta haluan nekin saada mahdollisimman hyviksi. Kesällä ne oli hetken hyvällä mallilla kun kokeiltiin mennä pari kertaa peeruuttaen pitäen palloa koiran nokan edessä, johan tuli koiraan vauhtia. Samalla voitaisiin vielä vahvistaa tota keppien aloituskohtaa...No, katotaan nyt miten tehdään.