Suunnattiin taas Turkuun, ja kun sopivasti epiksetkin osui niin tottakai sinne sitten suunnattiin.
Kisasin myös mölleissä labradorinnoutaja Akan kanssa. Viimeksi noutajaleirillä käväistiin esteillä, ja muutenkin Akka on ollut todella harvoin esteillä mutta lähdettiin sitten radalle kun kumminkin mölliluokan esteet on hallussa. No, koirapa veti aikalailla leikiksi, ja viihdytettiin sitten kunnolla yleisöä.. Möllejä kun ei hylätty tulos oli jotain 58,85 ja sillä oltiin sitten toiseksi viimeisiä. Ehkäpä pikkuinen lisätreeni olisi hyödyllinnen :pp
Demin kanssa lähettiin sitten kilpailevien radalle. Se oli joku ykkös-kakkosen rata ilman erityisiä haasteita. Tollapa oli sitten ihan mieletön vire! Pinko minkä kintuistansa pääsi ja hyvä että ehdin edes liikkeelle lähteä kun koira oli jo ampassu aalle. Mun piti palkata kontakteilla mutta huono siinä on sitte palkata ku tulee jäljessä, koira suorittanu jo hienosti kontaktin ja matkalla seuraavalle esteelle. Joten jätin siis palkkaamatta. Meinasin ohjata ton hieman viistosti edessä olevan hypyn ohi kun en ole tottunut toha takaa ohjaamaan mutta sain sen kumminkin viime tipassa oikealla esteelle, vaikka aikaa siinä paloi mutta onko tuolla nyt sitten epiksissä väliä. Tosi hienosti haki kepit, eikä pompponutkaan niin hirmusti kepeillä! Otettiin tossa viikolla keppejä niin että vedetin lelulla käsi ihan alhaalla ja ilmeisesti se sitten jotenkin vaikutti vaikken odottanut sillä mitään tuloksia saavani. Ehkä me siis ensi kesänä otetaan keppiprojekti.
Yhdessä mutkassa tuli yksi rima alas :/ hirveän monelta tuli, olisiko se sitten ollut sellaisessa kulmassa että varsinkin nopeiden koirien oli vaikea sovittaa askeliaan siihen yms. Puomin kontakti oli hieno mutta okserin ylempi rima tuli alas.. Sitä pitää ehdottomasti reeniä, toi ei edes tajunnut sitä ylempää rimaa vaan hyppäsi ihan normaalisti alemman yli ja paiskautui ylempää päin.. Täytyy vähän kattoa että missä ja millon mutta okseri on nyt saatava kuntoon.

Ilmotimpas meidät nyt agin talviharjoitteluun, toivottavasti päästäisi ryhmään. Nyt siinä sitten alkoi taas jännittäminen menikö viesti ylipäätään perille..
Kovasti tekis myös mieli "hakea" ne kaksi viimeistä nousunollaa, mutta tällähetkellä aikalailla täynnä näyttäis olevan viikonloput. Mun pitäs kai olla joku viikonloppu jossakin päin Suomea nome kokeessa töissä, sitten on koirahierojakurssi, agin mm-kisat jaja.. SNJ:n päänäyttely tais myös olla ens kuussa. Noo, pieni kisatauko taitaa tehä vain hyvää.