Viikko sitten käytiin hakemassa kaksi kymppiä Liedosta. Ekalla radalla puomin ja keinun kontaktin paukku, keinu oli pienoinen yllätys, puomi nyt ei niinkään.. Sijoitus oli täten 11. Toisella radalla koira tekee kaiken todella hienosti, mutta ite sitten menen mokailemaan.. Ensin kesken radan totesinkin että "hei mullahan on tässä ylimääräsitä aikaa, teen tässä näin." no ei eipä ollutkaan... Aikaa kyllä olisi ollut, mutta jotenkin onnistuin ohjaamaan väärin ja koira ohittu yhden hypyn täpärästi. Sitten tapahtuikin meijän vakimoka ja heitin koiran huonossa kulmassa hypyille ja yksi rima putosi.. Voishan tässä vaikka ite oppia jotain, eikä heittää sitä niille hypyille mistä se rima sen seurauksena todennäköisesti tulee alas.. No, jos ensikerralla muistaisi.. Ehkä.. Sijoitus oli toisella radalla 11, ja todella tyytyväinen olen siihen että otti kontaktit!

Tänään käytiin sitten mätsärissä kokeilemassa, Demin ensimmäinen kerta. Edellinen Hyvinkään mätsäri kun valitettavasti peruttiin. Demi esiintyi todella hienosti, täysin yli odotusten. Voitti parinsa, mutta punaisten kehässä ei Demi ilmeisesti oikein tuomarin mieleen ollut koska ei enään sijoituttu. Todella tyytyväinen olen kumminkin Demiin. Tuomaria hieman arasteli, mitä osasin odottaakkin. Hieman yritti peruuttaa mutta tuomari oli onneksi todella mukava ja hienosti sujui hampaiden katsominen.
Pienten sinisten kehässä käväisinkin esittämässä tiibetinspanieli Sepon, jota ei oikein esiintyminen kiinnostanut ja kotiin lähti vain kokemusta.
Eräs tuntematon naishenkilö kysyi voisinko esittää hänen toisen koiransa pienten punaisten kehässä. Totta kai suostuin ja Remun kanssa yllettiinkin pun4 sijalle. Pientä naurahtelua sai aikaan naisen kommentti "sä näytät siltä kun olisit tehny tätä aiemminkin." Sepon kanssa siis harjoittelin ennen kehää ja ensimmäistä kerraa elämässäni pikkukoiraa esitin. Sitäkin ennen ainoastaan muutaman kerran Akkaa (2xpun ei sij.) ja Ämmää (sin4 & sin ei sij) olen esittänyt.
Oli siis todellakin mukava mätsäri päivä, ja saatiin me vielä pieni näytepussi ruokaa ja kampa kiitokseksi Remun esittämisestä.

Ollaan tässä nyt mietitty tota puomin ongelmaa, ja tulin nyt siihen tulokseen että ainakin ykkösessä se puomin alastulo mennään sitten vaikka kävellen kunhan se kontakti tulee otettua. Koira on kumminkin niin nopea että tuskin alastulon kävely meidän vauhtia juurikaan hidastaa. Nyt sitten 26.3 kolme starttia Turussa, sieltä koitetaan epätoivoisesti metsästää nollaa.