Kävästiin maanantaina tekemässä pikkuset kontaktitreenit. Rata ei ollut mitenkään vaikea, haastetta sen verran että koira piti saada hyvin haltuun. Puomin kontaktit hyvin, hieman ehkä hidas mutta jos pitää valita joko alle sekunti lisää aikaa tai vitonen niin otan sen ensimmäisen :p Puomilta sitten suoraan hypylle, hypyn vastapäätä oli suoraan putki ja mun olisi muka pitänyt ehtiä valssata hypyn jälkeen ja läheteä ihan toiseen suuntaan. No sinne putkeenhan toi sitten pamahti ennen kun siinä ehti oikein mitään sanoa. Eipä mitään, jatkettiin vaan. Loppuun mentiikinkin sitten hyvin, aan kontakti hieno ja pyörityksistäkin selvittiin.
Maxeissa taisi useampikin hairahtaa sinne putkeen, maxeissa tuli vain yksi tulos.

Ensi viikko vietetään sitten noutajaleirillä, sen jälkeen Riksun kisat, ja sitten Haminan. Näiden jälkeen suuntaamme Vöyriin. Siellä on Perjantaina iltakisat + Juniori cupin finaali, josta olen ihan pihalla että jos joku tietää siitä jotain vois vaikka infota :p Seuraavana päivänä sitten nuorten sm kisat.
Vöyrin jäleen tarkoitus olisi vain ottaa ilo irti viimeisistä lomaviikoista, kunnes on pakko pakata koululaukku ja suunnata kouluun kiroten samalla koko koulujärjelmä.