No ei kyllä mennyt ihan niinkun piti, mutta koiraan olen enemmän kuin tyytyväinen. Messukeskuksen ihmispaljous ei häirinnyt sitä lainkaan, otti lunkisti silloin kun piti ja teki töitä silloin kun oli sen aika. Loistavaa.
Hallin matto oli huono, liukui aika paljon. Rataantutustumisessa se tuottikin sitten vähän enemmän pään vaivaa, hiukan iso käännös on parempi kuin se että koira liukastelee.
Rataantutustumisessa mulle iski ihan tajuton jännitys, suunnilleen samaa luokkaa kuin ekoissa kisoissa! En tiedä mistätämä sitten johtui, mutta suoritukseen se vaikutti aika lailla..
Radalle kumminkin päästiin, eka rima tuli alas. Veikkaan sen johtuvan liukkaasta ja erilaisesta alustasta. Varmaan liukastui. Saatiin rata kumminkin ihan jees rullamaan, vaikka tuo riman pudottaminen hieman jäikin vaivamaan. Puomin kontakti oli tosi loistava, treenattiin näitä viime treeneissä namikipon kanssa ja ilmeisesti auttoi! Jatketaan tätä ensi treeneissäkin, pitää ottaa sama myös aalle. Käännökset hyvät, samoin keppien haku ja pujottelu. An jälkeen ei esteitä kovin montaa ollut ja mun keskittymiskyky taisi lentää jonnekkin messuhallin toiselle puolelle.. Käskytin kontaktin ihan omituisesti ja kroppa viestikki koiralle että nyt mentiin. Hämilleenhän se meni, taisi haukahdellakkin. Ja loikkasi just siitä kontaktipinnan reunalta.. Tämän jälkeen ite menin ihan sekasin, en leikannut muurin takana kuten olin suunnitellut, joten putkeen vienti epäonnistui ihan totaalisesti.. 15 oli siis tulos. Vauhti oli kylläkin ihan loistava taas, toiseksi nopein, ja nopeimmalle jäätiin jotain 3sek. mikä varmasti olisi saatu kurottua umpeen esim. ilman putken kieltoa :) Ei sitä vain radalla tajua kuinka nopeasti tuo oikein viilettää, ensin kattelee kuinka joku koira menee todella nopeasti, ja sen jälkeen saakin todeta että oho, mehän oltiinkin nopeampia.

Hiukan ketuttaa kun tuo oma keskittyminen meni niin pahasti pieleen, kuulin koko radan ajan kuuluttajan selostuksen, josta voikin päätellä että rataan keskittyminen ei ollut kovin hyvä. Mahdollisesti se että nyt olis oikeestikkin mahdollisuus nousta sinne kolmosiin vaikutti omaan fiilikseen.

Tämä kuukausi vielä treenataan Hyvinkään koiraurheilukeskukssa (lämmin, valoista ja tekonurmi, voiko parempaa toivoakaan? :D) ja sen jälkeen siirrytään Sveitsin koirakentälle.
Tänä vuonna kävikin niin että noutajaleirille ei päästä. Oma ripari tasan samalla viikolla. Harmi, sieltä ollaan joka vuosi saatu tosi hyviä vinkkejä ja olis ollu mukava mennä sinne taas. Onneksi seura järjestää kesällä kesäleirin jonne Timo Rannikko on tulossa kouluttamaan, eli ilman tehotreeniä emme toki jää ;))

Pääsiäinen onkin sitten kiireistä aikaa, perjantaina mätsäri, sunnuntaina mätsäri ja maanantaina agikisat. Demi tulee mukaan vain perjantaina ja maanantaina, mutta sunnuntaina (ja perjantaina) handlailen taas labbislikkoja.
Olishan se viimeinen nolla ihan mukava saada, vaikka kolmosen radat hiukan jännittääkin. Koiria on maksikakkosiin ilmoitettu ekalle radalle 32, ja tokalle 33. Aika huima määrä, kun on tottunut max. 20 koiran luokkaan!